Mobiel Café Robbies TerrasOver Mobiel Café Robbies

Mobiel Café Robbies is een compleet self-supporting (op eigen stroom en watervoorziening) mobiel café, ingericht met de modernste verlichting, audio en video installatie. Het cafe heeft de allure en uitstraling van een gezellige bar.

Korte op- en afbouwtijden

Binnen een uur staat het café op zijn plaats en eveneens binnen een uur is hij weer op de trailer geladen en verdwijnt hij weer. U blijft nooit met de "troep" zitten, alles wordt weer opgeruimd!

Het café heeft, eenmaal geplaatst, met de schuifpui open en inclusief garderobe en toiletten, een oppervlakte van 8,80 m. x 14 m. Het terras is aan de buitenkant af te sluiten met een luxe zeil (voorzien van ramen). De totale ruimte biedt een capaciteit van 120 tot 150 personen. Dankzij de speciaal ontwikkelde aansluitingen bij het terras kan er een oneindige capaciteit gegenereerd worden door het aanritsen van zeer luxe tenten, in vele denkbare formaten.

Mobiel Café Robbies Terras Mobiel Café Robbies Terras Mobiel Café Robbies Terras
Mobiel Café Robbies met festivaltent in aanbouw

 

Mobiel Café Robbies DJHet café staat op een trailer, welke er tijdens de opbouw onder vandaan gereden wordt. Het café komt bijna plat op de vloer te staan: 20 cm. vanaf de vloer. Dit concept is uniek, niet alleen voor Nederland, maar voor heel Europa! De eigenaren Gerrie Suidema & Annemieke Rijs mogen hierdoor op veel nationale en internationale aandacht rekenen.

Volledig ingericht en luxe voorzieningen

Het café is te huur per dag maar ook voor langere perioden, compleet ingericht met 40 barkrukken, 8 statafels, 40 stoelen en 10 tafels. Dit is de standaard configuratie. Meer meubilair is optioneel bij te huren. Over de prijs van de drank kunnen afspraken gemaakt worden, zo kan er per persoon betaald worden of simpelweg een totaalprijs voor de benodigde drank gemaakt worden.

Mobiel Café Robbies PodiumHet mobiele café is tevens voorzien van een prachtig flatscreen welke uit de muur getoverd kan worden voor bijvoorbeeld bedrijfspresentaties. De flatscreen is voorzien van de nodige aansluitingen om alle gangbare media aan te kunnen sluiten.

Complete verzorging van catering en entertainment

Wij kunnen indien gewenst de gehele catering als ook entertainment voor u verzorgen. Ook is er altijd iemand van Robbie's aanwezig die in het bezit is van het certificaat 'Sociale Hygiëne'.

Mobiel Café Robbies is de nieuwe standaard voor evenementen en geeft uw feest de juiste sfeer. Neemt u contact met ons op om uw gelegenheid die professionele ambitie te kunnen geven die het verdient! Bent u op zoek naar de perfecte ruimte voor uw (bedrijfs)feest, (bedrijfs)presentatie('s), evenement, bruiloft, of ander denkbaar evenement? Bij Robbies bent u aan het juiste adres.

Mobiel Café Robbies Terras Mobiel Café Robbies Terras Mobiel Café Robbies Terras
Complete verzorging van catering en entertainment

Ook voor uw compleet verzorgde bruiloft

Mobiel Café Robbies voor Trouwerijen Mobiel Café Robbies voor Trouwerijen Mobiel Café Robbies voor Trouwerijen
Mobiel Café Robbies voor Trouwerijen Mobiel Café Robbies voor Trouwerijen Mobiel Café Robbies voor Trouwerijen
Mobiel Café Robbies voor Bruiloften Mobiel Café Robbies voor Bruiloften Mobiel Café Robbies voor Bruiloften
  Mobiel Café Robbies voor Bruiloften  

 

Sfeerimpressie Café Robbies

Mobiel Café Robbies is er voor elke speciale gelegenheid, zoals een bedrijfsfeest, jubileum, opening, tuinfeest, braderie, 1e paal, verjaardag, buurtfeest, bruiloft, Abraham of Sarah, VIP evenement, product presentatie, dance events of als artiestenpodium, presentatieruimte, etc. etc.